Foto: David Inderlied / AFP / Profimedia

svađa prerasla u krvavi skob

GOSPODINE JA SAM GA UBIO MMA borac izbo nasmrt lekara, policija ga pronašla u lokvi krvi! Ovo je uzrok tragedije FOTO

Ruski MMA borac uhapšen je nakon što je navodno izbo i ubio lokalnog lekara u Gvamu nakon što je burna debata o vakcinaciji protiv kovida postala fatalna, navodi se u izveštajima.

Planeta
> 11:31h

Nekoliko medija na teritoriji američkog ostrva navodi da je Akmala 'AK47' Kožijeva prošle nedelje uhapsila policija na Gvamu nakon spora u Tamuningu, prenosi RT.

Ovaj 27-godišnjak se suočava sa optužbama za teško ubistvo prvog stepena i za težak napad drugog stepena. Njegova kaucija je navodno određena na milion dolara.

Kako je naveo jedan svedok, Kožijev i dr Miran Ribati, koji je bio radiolog u Memorijalnoj bolnici na Gvamu, upleli su se u raspravu, koja je prerasla u tuču.

Kodžijev, profesionalni borac koji je bio protiv obavezne vakcinacije, navodno je gušio Ribatija dok se on nije onesvestio, a zatim je upotrebio životinjsku kost iz obroka koji su podelili da ga ubode u grlo. Osumnjičeni je navodno zgrabio nož i ponovo ubo svoju žrtvu.

Policija Gvama je navodno pronašla Ribatija sa licem nadole u ​​lokvi krvi, a Hožijev im je rekao: ''Gospodine, ja sam, ja sam, ja sam ga ubio''.

U saopštenju, bolnica je nastradalog lekara pohvalila za posvećenost i veštine koje je pokazao kao lekar.

Ipak, onima koji poznaju Kožijeva, kao što je veteran, bivši takmičar u Belatoru, Džej Džej Ambrouz, koji je ranije zapošljavao borca rođenog u Rusiji, vest o tragediji nije stigla kao iznenađenje.

-Bio je tako sjajna osoba sve dok se nije promenio, objasnio je Ambrose za KUAM.

-Učinili smo sve što smo mogli da upozorimo ljude da AK više nije AK, dodao je Ambrouz.

Kurir.rs