Foto: Stefan Stojanović, Luka Šarac

Memorijalni skup

LAĆA POSLAO POZIVNICE ZA MARININU KOMEMORACIJU Evo ko će sve smeti da dođe na memorijalni skup, jednu stvar svi moraju da poštuju

Stars

Komemoracija Marini Tucaković zakazana je za 24. novembar u Skupštini grada, a glavni organizator je njen sin Milan Radulović Laća.

Nekoliko dana pre komemoracije Laća se opratio javnosti i poslao pozivnice.

"Memorijalni skup povodom nedavno preminule Marine Tucaković održaće se 24. novembra, u 14 sati, u prostorijama Starog dvora Skupštine grada Beograda, u ulici Dragoslava Jovanovića 2, kao što je već najavljeno.

Upravo šaljemo pozivnice svim prijateljima, saradnicima i poštovaocima naše Marine. Bez pozivnice nije moguće prisustvovati skupu i molimo sve za malo strpljenja, kako slučajno ne bi nekoga izostavili.

Ovo se, naravno, ne odnosi na medije, međutim, pored novinarskih akreditacija biće obavezan i digitalni sertifikat, s obzirom na epidemiološku situaciju i veliki broj ljudi na skupu. Ovaj dokument obavezan je za sve prisutne.

Hvala svima koji će biti u mogućnosti da se odazovu našem pozivu da se na jedan svečan način prisetimo naše Marine Tucaković", piše u saopštenju.

foto: Kurir

kurir.rs

Bonus video: