Foto: Profimedia

oglasila se posle skandala

URINIRALA PO FANU, PA SAD POKUŠAVA DA SE OPERE: Pevačica ZGROZILA svet, a sada izvinjava zbog SRAMNOG POTEZA! (FOTO, VIDEO)

Ludi svet

Sofija Urista, pevačica rok benda "Brass Against" ,koja je prošlog vikenda šokirala javnost kada je na koncertu urinirala po obožavatelju, oglasila se povodom sramnog događaja.

foto: Profimedia

- Uvek sam pomerala granice u muzici i na sceni. Te večeri sam pomakla granice predaleko. Volim svoju porodicu, bend i obožavaoce više od svega i znam da su neki povređeni ili uvređeni onim što sam učinila. Izvinjavam im se i želim da znaju da nisam htela da ih povredim. Nisam šokantna umetnica. Uvek želim da stavim muziku na prvo mesto. Zahvalna sam za svu vašu ljubav i podršku - poručila je pevačica putem svog Instagrama.

Podsetimo, Sofija je na koncertu pevala pesmu "Wake up" i pozvala obžavatelja, te napravila sramotan čin, koji će se verovatno dugo prepričavati u čitavom svetu., prenosi "Loudwire".

Čovek iz publike legao je na scenu, stavio kameru u usta kako mu je i Sofija naredila, a ona se svukla, čučnula iznad njega i počela da urinira dok je pevala. Zatim ga je šutnula i opsovala.

Kurir.rs/A.A./Loudwire

Bonus video: