STRES

FINALISTA ZVEZDA GRANDA RAZVEZAO JEZIK! Otkrio šta mu je najviše smetalo tokom takmičenja NIKO NIJE PRIČAO SA MNOM!

Stars
> 14:57h

Mladi pevač Isak Šabanović podelio je svoje iskustvo učešča u popularnom muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Kako je naveo najviše je u celom takmičenju izgubio sebe i mnogo energije.

foto: Kurir televizija

- Zbog učešća u Zvezdama Granda izgubio sam mnogo energije, samog davanja sebe na grandu i od drugih ljudi i njihovih saveta. Samo energiju sam gubio. I ono majka rođena kad ti kaže da sada sa mnom može da se razgovara. Pre nisam mogao ni sa kim od popričam od saveta - otkrio je Isak u popularnoj emisiji "Kontrashow" ne Kurir televiziji.

On je dodao da mu je tek nedavno majka rekla da može ponovo da se razgovara sa njim.

foto: Kurir televizija

- Meni je bilo najgore jer sa mnog niko ne razgovarao nije. Ja sam zanešen tip, ja kad prođem nikog ne vidim, i jednom sam prošao pored Mahera, koji mi se javio i valjda sam ga ja iskulirao i odmah sam bio precrtan. A drugo što mi je bilo najgore, stati na tu scenu i pevati. Nije mi bilo svejedno. Samim tim što ti sedi pet zvezda i ti treba da braniš neku titulu najboljeg pevača. Smatram da su malo bili nepravedni. Svakome od nas po malo zasmeta, samo mi prećutimo - kaže Isak Šabanović.

Kurir.rs