Foto: Promo/Sergej Radović

NE PROPUSTITE NASTAVAK SJAJNE I UZBUDLJIVE SERIJE BESA

Zabava
> 19:57h

Druga sezona serije „Besa“ nastavlja se tri godine pošto je Uroš Perić primio poslednji zadatak od šefa albanske mafije Dardana Beriše: da ubije inspektora Petrita Kocija kako bi sačuvao sopstvenu glavu.

Tri godine kasnije porodica Perić na potpuno neočekivanom mestu i u nepotpunom sastavu slavi Vidanov rođendan. Istovremeno, sin Dardana Beriše, Driton, se vraća u Crnu Goru iz Italije, gde ga je otac poslao na studije. Njegov brat od ujaka Iljir Sokolji već vodi uspešan posao iz svoje vile na Ženevskom jezeru.

foto: Promo/Sergej Radović

Inspektor Petrit Koci je još uvek živ i uz to oženjen. Njegova partnerka iz policije Divna nastvalja da prati aktivnosti klana Beriša i dok bivši muž preti da će joj oduzeti starateljstvo nad ćerkom.

Luka trpi pritisak jer mu je u poslu sa kokainom direktna saradnica Ana, koja želi od njega da sazna ko joj je ubio brata.

Jedna smrt u klanu Beriša i neočekivani kraj rođendana Vidana Perića pokrenuće niz neverovatnih događaja koji će postaviti pitanje da li je uvek moguće održati datu reč.

Promo