Foto: Promo

Ovo se ne propušta – Victory Winter Cup! Milion dinara i LUX zimovanje na Kopu!

Sport

Da li ste spremni za izazov? Da li volite uzbuđenje koje sa sobom nosi sportsko klađenje? Ako je odgovor potvrdan, na pravom ste mestu.

Dobrodošli na Victory Winter Cup koji počinje danas i traje do 30. januara. 2022. godine. Na vama je samo da pokažete kladioničarsko umeće, a mi smo obezbedili vredne nagrade, MILION dinara i luksuzno zimovanje na Kopaoniku.

Uključi se u takmičenje i osvoji vredne nagrade svake nedelje.

Takmičenje na Victory Winter Cup-u sastoji se iz 10 izazova, devet jednonedeljnih izazova i deseti koji obuhvata period celokupnog trajanja takmičenja.

Kao i na planini, svaki sledeći izazov nosi novo uzbudjenje!

Pobednici pojedinačnih izazova biće igrači koji na kraju svakog izazova imaju najveći broj ostvarenih poena.

foto: Promo

Na broj poena utiču pogođene ali i promašene kvote, a rang listu sa trenutnim brojem osvojenih poena ćete moći da pratite u svakom trenutku tokom izazova.

Pogledaj sve detalje prvog izazova OVDE

Broj pobednika prvih devet faza takmičenja, kao i nagrade za pobednike takmičenja zavise od ukupnog broja učesnika u određenoj fazi takmičenja.

Pobednici desete faze takmičenje, koja obuhvata period celokupnog trajanja takmičenja, su 3 učesnika koji na kraju celokupnog takmičenja imaju najveći broj ostvarenih poena.

Uključi se u takmičenje i budi pobednik prvog Victory Winter Cup-a.

Potrebno je samo da se, ako već niste, registrujete na Victory.rs, odigrate tiket iz standardne ili naše live ponude i postajate učesnik Victory Winter Cup-a.

Ponavljamo, presudan faktor u trci za vrednim nagradama je kladioničarsko znanje i umeće. Uplata na tiketu nije važna, jer na broj bodova koji se sakupljaju i određuju pobednika utiču isključivo pogođene, ali i promašene kvote.

Detaljna pravila Victory Winter Cup-a možete videti OVDE>

Priključi se i ti Victory Winter Cup-u!

Promo tekst