Foto: Instagram

rasipanje

AKO OVAKO NASTAVI BANKROTIRAĆE! NBA as svakog meseca kupi auto od 500.000 DOLARA, a neće da igra za klub!

Košarka

Mladi as Filadelfije Ben Simons uporno odbija da igra za klub sa kojim ima važeći petogodišnji ugovor vredan 170 miliona dolara.

Svaki preskočen meč košta ga neverovatnih 360 hiljada dolara, međutim, to ga ne pogađa. Mladi košarkaš rasipa novac, kupuje vile, skupocene automobile i ne razmišlja preterano o svojoj budućnosti.

"Iz pouzdanog izvora bliskog Simonsu dobio sam informaciju da je bez novca. Nema više priliva sredstava. Gubi dosta novca jer ne igra, a troši previše. Kupio je kuću od 17,5 miliona dolara, ali tu su i brojni porezi koje mora da reši. Ima i dve kuće u predgrađu Filadelfije koje vrede dvet miliona dolara. Svakog meseca kupuje novi automobil od 400 ili 500 hiljada lolara. Troši novac kao da ga nikada neće potrošiti. Jako pouzdana osoba mi je rekla da je u ozbiljnom problemu. Nije plaćen da ne igra. Verovatno će morati da se vrati na parket. Ja ga ne želim u ekipi. Neka izgubi sve", ističe novinar Hovard Eskin.

Simons je od ugovora sa Filadelfijom već zaradio 90 miliona dolara i teško je poverovati da je za dve godine uspeo sve da potroši. Nažalost, nisu tako retki primeri sportista koji su zaradili ogromno bogatstvo i potom bankrotirali, a Simons je na dobrom putu da postane jedan od njih.

Kurir sport