padaju rekordi

VLAHOVIĆ ĆE TEK EKSPLODIRATI! Lični kondicioni trener našeg fudbalera otkrio detalje saradnje NE SMEM DA VAM KAŽEM ŠTA TAČNO JEDE

Fudbal
> 11:59h

Stefan Ilić, lični kondicioni trener Dušana Vlahovića, koji je velikim delom zaslužan za seriju golova našeg reprezentativca Dušana Vlahovića, otkrio je detalje saradnje sa fudbalerom.

- Nije lako raditi sa takvim igračem. Vlahović je veliki profesionalac. Trenutno radimo na planu i programu njegove ishrane. Ne smem otkrivati šta tačno jede, ali kao i u svakom trkačkom sportu ishrana treba da se bazira na biljnim proizvodima, meso treba izbegavati. Novak i Vlahović imaju sličan program ishrane. Cela ova priča oko Vlahovića nije neki fenomen. Mislim da je to sasvim normalno i to je rezultat velikog truda. Vlahović je kad pogledamo statistiku 2019. na 2020. postigao šest golova, a 2020. na 2021. već 21 gol. Mislim da će biti sve bolji - rekao je Stefan gostujući u Jutarnjem programu Kurir televizije.

foto: Kurir televizija

Ilić je otkrio i kakav je Vlahović privatno.

- Lepo je raditi sa njim jer je veliki profesionalac. Imamo prijateljski odnos. Ne ponaša se kao "zvezda". Skromnost vodi do uspeha. Tako savetujemo i Vlahovića. Ove godine se nezaslužno nije našao na dodeli za najboljeg mladog igrača na svetu i to je vrlo neprofesionalno sa strane FIFA. Ono što izdvaja Vlahovića od drugih igrača je posvećenost svom timu. Preporučio bih mu da uvede i sportskog psihologa u svoj tim - ispričao je Stefan.

foto: Kurir televizija

Trener se osvrnuo i na potez Krika koji je preneo tekst italijanske Republike da je predsednikov sin Danilo Vučić navodno menadžer Dušana Vlahovića.

- Ne ulazim u to. Biti menadžer nije nikakva krimogena radnja. Uvek kad si najbolji u nečemu, ljudi gledaju da te ospore - rekao je Ilić.

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video: