Foto: Instagram

ovo se ne zaboravlja

PRE 12 GODINA JE IZAZVALA VELIKI FUDBALSKI SKANDAL: Evo kako danas izgleda bivši top model! Zbog nje se tresla planeta

Fudbal

Svet fudbala prepun je skandala poslednjih godina, ali retko koji je pomutio slavu onog koji se dogodio krajem 2009. i početkom 2010. godine u Engleskoj.

Svet fudbala je uzdrmala seks afera u centru koje su se našli nekadašnji saigrači Džon Teri i Vejn Bridž, kao i top model Vanesa Peronsel.

Vanesa je bila devojka Vejna Bridža, koji je sa Terijem igrao u Čelsiju. Tinejdžerske godine je provela u Parizu, bavila se glumom i manekenstvom, da bi se preselila u London gde se zaposlila u noćnom klubu kako bi zaradila dodatni novac. Tu je upoznala Bridža i par je ušao u vezu 2004. godine.

Posle pet godina zabavljanja Bridž se preselio u Mančester pošto je potpisao za Siti. Negde u to vreme Teri je krenuo u napad na devojku svog saigrača. Izbila je velika afera, iako su svi akteri pokušali da demantuju ili je zataškaju.

Teri je zbog toga izgubio kapitensku traku u reprezentaciji Engleske, što je još bitnije, čast i ugled. Početkom 2010. godine je angažovao i advokate kako bi sprečio da se priča rašili, ali ni pred sudom nije uspeo u tome.

Bridž na prvoj sledećoj međusobnoj utakmici nije hteo da mu pruži ruku.

Što se tiče Vanese, i dalje radi kao model za određene brendove, ali je činjenica da se njeno ime uvek povezuje sa skandalom Teri - Bridž.

Teri je u međuvremenu uspeo da izgladi odnose sa suprugom Tori koja takođe odlično izgleda i danas.

Kurir sport