Foto: Rts Printscreen

saobraćajna nesreća zorom

PRVE SLIKE NESREĆE KOD HRAMA, DOBRO SU SE IZUDARALI: Tramvaji stoje, autobusi okreću na Autokomandi, dvoje povređenih (FOTO)

Prema prvim informacijama, ima dvoje povređenih, najverovatnije vozača oba vozila koja su učestvovala u sudaru

Beograd
> 08:17h

BEOGRAD - Dve osobe lakše povređene u sudaru putničkog vozila i kombija u Bulevaru oslobođenja, kod Hrama svetog Save u Beogradu. Sudar se dogodio u 6.10 časova, na tramvajskim šinama, pa stoje tramvaji na linijama 9, 10 i 14.

Uviđaj je u toku, saobraćaj reguliše saobraćajna policija, objavio je RTS.

FOTO: Rts Printscreen
FOTO: Rts Printscreen
FOTO: Rts Printscreen
FOTO: Rts Printscreen
FOTO: Rts Printscreen
FOTO: Rts Printscreen

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila rano jutros kod Hrama Svetog Save učestvovala su dva vozila - putnički automobil i transportni kombi.

foto: Rts Printscreen

Gradski autobusi koji saobraćaju na linijama koje prolaze Slavijom, voze do Autokomande.

Na oba vozila pričinjena je veća materijalna šteta.

foto: RTS Printscreen

AMSS: Mokri kolovozi i smanjena vidljivost na putevima

Saobraćaj na putevima Srbije od jutros se odvija u uslovima smanjene vidljivosti i mokrih kolovoza usled kiše u nižim predelima, i snega u planinskim predelima, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS), javlja Beta.

Zbog pojačanog saobraćaja i gužvi, jer je mnogima danas ;poslednji radni dan u ovoj sedmici, vozačima se savetuje da ranije krenu na put, naveo je AMSS. Zadržavanja nema na naplatnim rampama i na graničnim prelazima za putnička vozila, ali ih ima na teretnim terminalima. Kamioni na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata a na prelazu Šid sat vremena.

Kurir.rs/RTS/Informer