Foto: Starsport

gotovo

DELIJE STRAHUJU, DEGENEK VEĆ DOGOVORIO TRANSFER? Ljubimac navijača se spakovao i poručio: SPREMAN SAM da krenem

Defanzivac Crvene zvezde, Miloš Degenek, poslao je poruku koja je zabrinula navijače.

Fudbal

Štoper je na izlaznim vratima Marakane, pošto njegov status u klubu nije dobar u ovom trenutku. Već u januaru bi Australijanac mogao da napusti crveno-bele iako ima ugovor do 2023. godine.

A, objava i reči koje su završile na njegovom nalogu na društvenoj mreži Instagram, dodatno su uplašile pristalice crveno-belih koji su na početku sezone pružili veliku podršku reprezentativcu Australije koji nije dobijao minute.

Situacija se odjednom okrenula, pa je Degenek vraćen u startnih 11 i sve je izgledalo odlično do utakmice protiv Mitjilanda.

Dvadesetsedmogodišnjak je dobio crveni karton u 11. minutu, na utakmici 4. kola Lige Evrope koju je Zvezda izgubila na stadionu Rajko Mitić i od tada je ponovo stavljen u drugi plan. Tačnije, od 4. novembra i utakmice protiv Danaca, Degenek je odigrao tek 35 minuta na utakmici Kupa protiv Inđije.

Sada je na pomenutoj društvenoj mreži poslao poprilično jasnu poruku: Spakovan sam, spreman da krenem.

foto: Instagram / milosdegenek

Miloš Degenek je karijeru počeo u Štutgartu, ali je za prvi tim zaigrao tek kada je prešao u Minhen 1860. Bio je kasnije član Jokohame pre dolaska u Crvenu zvezdu koju je napustio u januaru 2019. godine. Ipak, vratio se samo šest meseci kasnije, a sada deluje da je sve spremno za novi odlazak iz Beograda.

Kurir sport