Foto: Printscreen/Jutjub

TUGA

BIVŠI UČESNIK TALENTA PRONAĐEN MRTAV U STANU: Danima nije odgovarao na poruke, imao je samo 30 godina, oglasio se i njegov BEND

Pop kultura

Učesnik takmičenja "Amerika ima talenat" Džej Džej Filips (30) preminuo je od korona virusa, a poslednje dane proveo je sam, prenosi "People".

Pronašli su ga mrtvog članovi porodice koji su se na Dan zahvalnosti zabrinuli što Džej Džej ne odgovara na poruke.

foto: Printscreen/Jutjub

Njegov bend Mettal Maffia objavio je Filipsovu smrt na Instagramu u utorak.

„Sa velikom tugom vas sve obaveštavamo o gubitku našeg kolege, brata i prijatelja. Još uvek se ne oseća realno i dali bismo sve da to promenimo. Molimo vas da poštujete porodicu, kao i naše želje dok odvajamo vreme da tugujemo i procesuiramo ovaj štetan gubitak“, navodi se u saopštenju Filipsovog benda. "Nedostaješ nam brate, svaka sekunda svakog minuta, svakog dana. Hvala ti što si nas sve naučio da se još malo smejemo", nastavlja se u saopštenju. „Rok u raju“.

On inače navodno nije bio vakcinisan od korone, a bolovao je već neko vreme. Rekao je porodici da samo "mora da odmori još malo" i umro posle nekoliko dana. Od korone je oboleo i njegov otac, s kojim je inače živeo, a koji je već neko vreme u bolnici na respiratoru.

"Nije bio vakcinisan, ali poslednjih nedelja kao da se dvoumio, da je ipak hteo da primi vakcinu", rekli su članovi porodice muzičara koji je dva puta učestvovao u takmičenju za talente, 2009. i 2017. godine.

Kurir.rs/M.M./People

Bonus video: