Foto: Dado Đilas, Privatna Arhiva, Dragan Ilić

UŽAS

POLICIJA MI UPALA U KUĆU USRED NOĆI! Oglasila se supruga osumnjičenog za ubistvo kod Kruševca: NIJE DOLAZIO KUĆI POSLE ZLOČINA

Crna Hronika
> 17:35h

Slaviša P. (45) iz Kaonika kod Kruševca osumnjičen je da je u petak uveče ubio Radislava Aksentijevića (55) iz istog sela, pošto su se našli da "konačno reše neraščišćene račune".

Inače, osumnjičeni je u bekstvu i za njim policija traga, a meštani Kaonika su za Kurir ispričali šta je prethodilo krvavom obračunu. Slavišina supruga Jelena kaže za Kurir da se on posle zločina nije dolazio kući.

jelena, supruga osumnjičenogfoto: Dragan Ilić

- U toku noći kod nas je upala policija i tražili su mog muža. Nisu mi rekli zbog čega su došli, ali sam čula šta se dogodilo - objašnjava Jelena za Kurir.

Ubijeni Aksentijević bio je poštovan u selu, svi su ga voleli i cenili. Ranije je živeo u Francuskoj, govorio je više jezika, a poslednjih godina se bavio poljoprivrednim mašinama.

Njegova ćerka Nevena za naš list kaže da je dobio najviše glasova na izborima za predsednika mesne zajednice.

- Pomagao je fudbalskom klubu Kaonik, davao novac za uređenje puta, pomogao je i vrtić - priča Nevena.

foto: Dragan Ilić

Njih dvojica, prema rečima žitelja ovog sela sreli su se tri sata pre nesreće i posvađala se zbog duga za kompresor.

- Sporno je bilo to što je, navodno, Slaviša dao Radislavu neispravni kompresor, a ovaj je valjda posle tražio da mu vrati pare - pričaju meštani i dodaju da su i osumnjičeni i ubijeni radili s poljoprivrednim mašinama, koje su uvozili iz Francuske.

(Kurir.rs / Dragan Ilić)

bonus video: