Foto: Printscreen/TikTok

HIT

MUŽ JOJ NA DAN VENČANJA ZAVRŠIO U BOLNICI: Ono što je mlada napravila je ŠOU! Evo sa kim je zaigrala PRVI PLES na svadbi! (VIDEO)

Ludi svet

Jedna mlada iz Severne Karoline napravila je haos na mrežama kada je objavila snimak sa venčanja.

Naime, mlada Kristin Karmin na Tiktoku je objavila snimak gde se vidi kako pleše s improvizovanom verzijom svog novog supruga. Zapravo, ova verzija mladoženje je u lutka na koju je pričvršćen tablet na kojem je prikazana njegova fotografija.

foto: Printscreen/TikTok

Mladoženji je, prema njenim rečima, pre venčanja pozlilo, a nedugo kasnije je hitno prevezen u bolnicu zbog trovanja hranom. Ne želeći da otkaže događaj, jer im je to već bio "treći pokušaj venčanja tokom korone", mlada je razgovarala s ekipom iz mesta održavanja kako bi smislila plan za hitne slučajeve. Tim je planom stvoren "maneken" sa svečanom odećom i tabletom, kao glavom mladoženje.

"U bolesti i zdravlju, u svom najboljem izdanju", Ista stvar dogodila se na dan našeg venčanja! Moj suprug je većinu vremena patio u kupatilu. Pokušala sam da se zabavim sa svojim curama", pisali su devojci, dok je bilo i onih koji su rekli da je trebalo da odloži venčanje.

Kurir.rs/K.Đ.