Foto: Printscreen/Tik Tok, Shutterstock

šok

POGREBNO PREDUZEĆE ODBILO DA ISPUNI POSLEDNJU ŽELJU PORODICI PREMINULE! Vlasnica otkriva najveće BIZARNE zahteve tokom sahrana

Ludi svet

Vladnica pogrebnog preduzeća, Loren, na svom TikToku snimak video snimke u kojima objašnjava šta se dešava sa telima preminulih, ali i prepričava neke od najčudnijih zahteva za sahranu.

U jednom od svojih klipova rekonstruisala je razgovor sa svojim klijentom, čija majka je prethodne noći preminula u bolnici. Tvrdio je da su mu, uprkos tome što je nezakonito, dozvolili da ponese majčino telo kući, a kako kutija nije mogla da stane u njegov automobil, polako je vozio majku u otvorenom gepeku, prenosi “Miror”.

Međutim, sledećeg jutra porodica je ponovo kontaktirala Loren da dođe po telo, jer nisu znali šta da rade sa njim.

- Morala sam da zovem policiju da ide sa mnom - priznala je ona.

Drugi, pomalo bizaran slučaj odnosio se na poslednju želju, takođe, preminule majke klijenta po imenu Majk, koji je želeo da donese odeću u kojoj će sahraniti majku.

Bila je tu bluza, minđuše, hulahopke, a onda je iz kutije izvadila jarkocrvene tanga gaćice.

- Izvinite, sama je spremila to, to joj je bila poslednja želja. Ima veze sa porodičnom šalom, ali uvek je želela da nosi taj komad crvenog veša - rekao je Majk.

Stvari su postale još čudnije kada je Loren shvatila da u kutiji nedostaju pantalone.

- Nije htela da nosi pantalone... Ne želimo da ih nosi - dodao je Majk i objasnio da ih ni inače nije nosila, pa smatra da bi bilo normalno da bude i sahranjena na taj način.

- Definitivno će nam trebati pantalone - odlučna je bila Loren bez obzira na zahtev porodice, koju na pomenutoj mreži prati više od 250.000 ljudi.

Kurir.rs/I.B/Mirror

Bonus video: