vesela noć

ACO PEJOVIĆ SPREMA NOVOGODIŠNJI SPEKTAKL! Karte već rasprodao, otkrio kojom pesmom će započeti nastup

Stars

Pevač Aco Pejović Novu 2022.godinu dočekaće u Beogradu, a sada je otkrio kojom pesmom će započeti novogodišnje veče, da li će se u repertoaru naći pesme iz filma "Toma" i da li će imati koncert sledeće godine.

Na repertoaru će se naći sve pesame iz filma Toma koje je on otpevao, kao i mnogo drugih koje nisu bile u filmu a njegove su. Film je ostavio veliki utisak na njega kao i na publiku.

Otkriva nam da ima informacije da će u narednoj godini biti dozvoljena neka veća okupljanja, iako nije upoznat sa dozvoljenim kapacitetom, priznaje da se nada koncertu.

- Baš sam sinoć razgovarao sa menadžerom koji ima neke informacije da će ovo sa koronom malo da stane i da će se dozvoliti neka veća okupljanja. Publika može da očekuje veselu noć sa šarenim repertoarom, bend će biti u proširenom sastavu. U principu svaku Novu Godinu počinjem sa pesmom Zdravka Čolića "Dobra vam noć prijatelji" - rekao je Pejović.

foto: Kurir televizija

Za početak najavljuje pravi spektakl za sve one koji su kupili kartu mesec dana unapred i njegov nastup za novogodišnje veče.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video: