Foto: AP

LJUBAVNI JADI MANUELA NOJERA

NINA I ANIKA SU STRASTVENE JAHAČICE: Golman Bajerna voli isti TIP ŽENA, pronašao 15 godina mlađu verziju! VIDEO

Posle pogrešnog prevoda jedne izjave golmana reprezentacije Nemačke, u latinskoj Americi naširoko veruju da je homoseksualac!

Fudbal
> 02:25h

Jedan od najboljih golmana na svetu Manuel Nojer (35), prvi čuvar mreže minhenskog Bajerna i reprezentacije Nemačke, brzo je pronašao utehu nakon razvoda početkom prošle godine. On je bivšu suprugu Ninu Vajs zamenio sa 15 godina mlađom rukometašicom Anikom Bisel.

Nina i Manuel Nojer u braku su proveli blizu tri godine, a svako je pošao svojim putem posle razvoda. Je li možda upravo 19-godišnja Anika bila povod raskola, ne zna se, ali fotografije svedoče da se Manuel zaista nije daleko odmakao od Nine bar što se fizičkog izgleda svoje nove izabranice tiče.

foto: Profimedia

Štaviše, najtiražniji nemački tabloid "Bild" piše da između devojaka ima još sličnosti, odnosno da obe gaje ljubav prema konjičkom sportu, odnosno strastvene su jahačice! Za sada se Manuel Nojer i atraktivna Anika uspešno drže podalje od znatiželjne javnosti, ali njihova ljubav i dalje veoma intrigira mnoge u Nemačkoj.

foto: Profimedia

Nina i Manuel Nojer su se venčali u maju 2017 (građansko venčanje u Austriji, crkveno u Italiji), ali su se razveli početkom 2020, kada je golman Bajerna počeo da se zabavlja sa Anikom Bisel. Posle pogrešnog prevoda jedne njegove izjave, u latinskoj Americi naširoko veruju da je homoseksualac! Meksiko je čak kažnjen zbog homofobičnog skandiranja svojih navijača kada je Nojer imao loptu tokom utakmice Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

foto: Profimedia

Kurir sport