Foto: Starsport

burno poluvreme

DVA PENALA ZA ZVEZDU U PET MINUTA: Dosad NEVIĐENA situacija na Marakani, sudija oba puta gledao VAR snimak! VIDEO

Fudbaleri Crvene zvezde su se sastali sa Radnikom iz Surdulice u 20. kolu Super lige Srbije, a na prvom poluvremenu te utakmice videli smo zanimljivu situaciju.

Fudbal
> 19:12h

Zvezda je do prednosti stigla golom Aleksandra Kataija koji je bio precizan sa bele tačke.

Sudija Đorđe Maksimović je dosudio penal tek nakon što je dobio poziv iz VAR sobe da pregleda snimak situacije iz šesnaesterca Surduličana.

Strahinja Eraković je završio na zemlji nakon što ga je oborio golman Stefan Ranđelović. Maksimović prvobitno nije želeo da pokaže ka beloj tački, ali nakon što je pogledao snimak odlučio je da dosudi penal.

Katai je u 36. minutu doneo vođstvo crveno-belima, a već pet minuta kasnije, imao je priliku da ponovo bude strelac i to još jednom sa bele tačke.

foto: Starsport

Opet Maksimović nije preuzeo odgovornosт na sebe i dosudio jedanaesterac, a ovog puta je El Fardu Ben dobio udarac laktom pred golom Ranđelovića.

Reprezentativcu Komorskih ostrva ukazana je pomoć pošto je imao i krvavu glavu, a sudija je još jednom morao da izlazi van terena kako bi pogledao snimak.

I ovog puta je odlučio da dosudi penal.

Crveno-beli su u pet minuta imali dva "VAR penala", ali nakon drugog nije bilo promene rezultata pošto je Katai šutirao preko gola.

Kurir sport