Foto: Pritnscreen

ne štede

ĆERKU ŽELJKA MITROVIĆA VERENIK POČASTIO KRPICOM OD 2.000 €! Kristina uživa u luksuzu sa MILIJARDEROM, a sada se pohvalila!

Stars

Ćerka Željka Mitrovića, Kristina već dve godine uživa u ljubavi sa svojim verenikom Ilijom iz Ukrajne, koji je jedan od najmlađih milijardera na svetu.

Njih dvoje svakodnevno uživaju u luksuzu, a sada je Kristina pohvalila šopingom u prestižnoj radnji gde je pronašla skupoceni komad odeće koji joj se veoma dopao.

foto: Printskrin/Instagram

U pitanju je majica dugih rukava s prepoznatljivim bedžom iz kolekcije Balmain, koja se na njihovom sajtu može pronaći po ceni od oko 2.000 evra, ali na trenutnom sniženju za 1.240 evra.

foto: Printskrin/Instagram

"Našla sam zaista predivan komad", napisala je Kristina na storiju na Instagramu i dodala da je zadovoljna šopingom, a u jednom trenutku se oglasio i njen verenik na svom profilu.

foto: Printskrin/Instagram

Inače, Kristina i Ilija nedavno su proslavili drugu godišnjicu veze, a on joj je tada priredio spektakularno iznenađenje.

"Srećne dve godine, dušo. Hvala Bogu što sam te upoznao", napisao je Ilija uz fotografije iz privatnog aviona na kojima se strastveno ljube.

foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video: