Foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

OGLASILA SE MAJKA

NIKOME NISAM ZABRANILA DA DOĐE NA SAHRANU Oglasila se MAJKA tragično preminule KIKE: Ko nije došao, znači da nije ni želeo

Stars
> 00:08h

Jutjuberka Kristina Kika Đukić (21), za koju se sumnja da je izvršila samoubistvo u noći između 8. i 9. decembra, sahranjena je danas na groblju Lešće, a njena majka Nataša skupila je snagu i nakon sahrane se obratila javnosti.

foto: Ana Paunković, Printscreen/Instagram

Nataša je navela da se zahvaljuje svima koji su došli da se poslednji put oproste od njene ćerke, te dodala da nikome nije zabranila da prisustvuje sahrani.

- Hvala svima na izjavama saučešća, a najviše onim malim divnim klincima koji su pobegli iz škole kako bi mi rekli da im je ona ulepšala detinjstvo. Ko god je hteo mogao je da dođe, a ko nije znači da nije ni želeo i neka ne lažu kako sam im ja to zabranila, jer ja to nikome nikada nisam rekla i zato ne izmišljajte više i prestanite da lažete. Ko hoće - nađe način, ko neće nađe izgovor - napisala je Kikina mama na svom Instagram profilu, nakon spekulacija da je jutjuberu Baki Prasetu, koji je svojevremeno imao sukob sa Kikom, zabranila da dođe na sahranu.

foto: Ana Paunković

Veliki broj ljudi došao je danas da se oprosti od Kike i da joj oda počast.

Među njima je bilo članova porodice, prijatelja, kao i kolega sa jutjub scene.

Podsetimo, Kika je bila srpska gejmerka, jutjuberka i influenserka čiji Jutjub kanal "K1KA" broji oko 700 hiljada pretplatnika. Rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Ona se dugo borila sa pritiskom javnosti, a kako je njena saradnica rekla, godinama je vodila mučnu borbu sa bulingom, vidom nasilja na društvenim mrežama.

foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video: