Foto: Printscreen Twitter/Gunther Felinger

POVUKAO REČ

REK'O, PA POREKAO Austrijski ekonomista prilikom posete Sarajevu 'opljunuo' po Srbiji, ali se veoma brzo IZVINIO! FOTO

Austrijski ekonomista Gunter Felinger koji je veoma aktivan na društvenoj mreži Tviter i poznat po tome da ume da ''blati'' kako Srbe, tako i Rusiju, prilikom posete Sarajevu napisao je post na toj društvenoj mreži predstavivši Srbe kao teroriste koji su ubili ''evropski mir'' 1914. godine, a tom prilikom uspeo je da potkači i Ruse. Međutim, veoma brzo se predomislio, pa se izvinio.

Bosna i Hercegovina
> 10:59h

''Ovde su srpski teroristi, podržani od strane Rusije, ubili Evropski mir 1914. godine da bi prekrojili balkanske granice i dobili Drač za Srbiju i Bosfor za Rusiju. Danas 2021 ponovo Rusija i Srbija prete evropskom miru - moramo da budemo ujedinjeni u NATO da bismo sada zaustavili njihovu agresiju, napisao je Felinger na svom Tviter nalogu uz fotografiju na kojoj se vidi on i mesto gde je Gavrilo Princip ubio Franca Ferdinanda.

Međutim, nije dugo stajao iza svojih reči.

Ubrzo je napisao tvit u kom se izvinjava za ono što je rekao:

-Prihvatite moje izvinjenje ako sam nekoga uvredio tokom svog boravka ovde, tvitovi su kratki, pa ako su pogrešno shvaćeni, izvinite, sve svoje stavove detaljno objašnjavam u svom Jutjub kanalu, napisao je on.

Kurir.rs