Foto: Instagram

Crni oblak iznad nas danas

ALEKSA BALAŠEVIĆ SE OPROSTIO OD SRPSKOG BIZNISMENA: Slobodan nije gradio samo mostove od betona, već i od pomirenja FOTO

Crna Hronika

Aleksa Balašević, umetnik, producent i sin preminulog kantautora Đorđa Balaševića oprostio se od srpskog biznismena Slobodana Pavlovića koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći u Americi.

foto: Instagram

"Crni oblak iznad nas danas. Poginuo je Slobodan Pavlović jedan od najuspešnijih Srba na svetu i moj prijatelj. Slobodan Pavlović nije gradio samo mostove od betona, već i od pomirenja. Svoje dana u devedesetim godinama ulagao je u pomirenje svih naroda u Bosni, imao sam čast da ga preko prijatelja arhitekte Motike poznam sa 22 godine i puno od njega naučim. Počivaj u miru veliki čoveče, tvoji mostovi će se zauvek prelaziti...", napisao je Aleksa i objavio na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa Slobodanom.

Podsetimo, Slobodan Pavlović, biznismen iz Bijeljine, bivši vlasnik Slobomir televizije i Pavlović banke poginuo je u Americi u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila prethodne noći.

Slobodan Pavlović je privrednik iz Čikaga, osnivač Slobomira, rođen u Popovima kod Bijeljine. U SAD je otišao 1965. godine. U rodnim Popovima je 1990. podigao spomenik Knezu Ivi od Semberije, a 1991. je postavio temelje za izgradnju Pavlovića mosta koji je završen 28. avgusta 1996. godine, na dan kada je postavljen kamen temeljac za izgradnju novog grada Slobomira, prenosi Srpskainfo.

(Kurir.rs)