ŽENE IZABRALE NAJZGODNIJEG FRAJERA! Pričalo se da je dao 4.800 € ZA TRBUŠNJAKE, a sad je otkrivena TAJNA NJEGOVOG S*KSI IZGLEDA!

Printscreen/Instagram

U emisiji " Desetka" sastavljena je lista 10 najpoznatijih i najboljih bildera domaće javne scene gde se na prvom mestu našao prevač Saša Kovačević.

Kao gosti emisije našli su se Tamara Galijano voditeljka, Bojan Grujić estradni umetnik i pevačica Goca Tržan.

Printskrin/Instagram 
foto: Printskrin/Instagram

- Salence je moj veliki prijatelj, on je tako fin i jedini momenat gde on pokazuje svoju alfa mužijačku stranu je to njegovo telo, a taj njegov osmeh i glas je sve tako blago i šećerno - rekla je pevačica za najboljeg bildera Desetke.

Tamara Galijano navela je da joj se dopada to što se baš Saša Kovačević našao na prvom mestu.

Kurir Televizija 
foto: Kurir Televizija

- Saša baš forsira svoje telo, a ko i ne bi da onako izgleda. Baš je dobro građen i sviđa mi se što je on na prvom mestu - dodaje voditeljka Tamara Galijano.

Popularna pevačica Goca Tržan naglasila je da je za Kovačevićev tako dobar izgled jedino zaslužna njegova vojnička disciplina.

- Sale je vojnik opsesivno-kompulsivan. Mi smo jedno vreme trenirali, a onda su Raša, Igor pričali kako i Raša i Igor piju i koka kolu i jedu kao mutavi, a Sale strogo vodi računa šta jede, koliko jede. Ja verujem da bi se on rado opustio, ali je svestan toga da ima neke pristojne muške godine, i da više od tog izgleda neće biti ništa - istakla je Goca Tržan.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

This browser does not support the video element.

BREGA I ČORBA NA JAHORINI: Rokeri napravili pravi spektakl, najveći HITOVI orili se na planini!  Kurir