NOVE OKOLNOSTI

PONOVO ŠOK U PROGRAMU UŽIVO Bivši inspektor tvrdi: Zoran je ubica 99,99% Mesto pronalaska tela pevačice ključno OTKRIO SVE DETALJE

Crna Hronika

Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte Žarko Popović tvrdi da je Zoran Marjanović brutalno ubio suprugu pevačicu Jelenu Marjanović na neutvrđenoj lokaciji!

foto: Kurir Televizija

- Izneo sam osnovanu sumnju na osnovu baze postojećih dokaza i na bazi toga što sam radio kao šef uviđajno-operativne ekipe Policijske uprave za grad Beograd i šef Odseka za krvne delikte 15 godina - rekao je bivši načelnik krvnih delikata Žarko Popović u Pulsu Srbije.

foto: Kurir Televizija

Na pitanje voditelja emisije Puls Srbije da li tvrdi da je Zoran Marjanović 99,99 odsto ubica svoje supruge, Popović je odgovorio potvrdno.

- Marjanović je na neki način počinilac zločina. Osnovano sumnjam! Da li kao direktni izvršilac, saučesnik ili saizvršilac - rekao je Popović koji je bio jedan od inspektora koji je vodio istragu.

foto: Kurir Televizija

Nekadašnji šef Odseka za krvne delikte otkrio je i detalje istrage:

- Mesto na kome je pronađena pokojna Jelena Marjanović je samo mesto pronalaska leša. A mesto ubistva se ne zna! Tu je veliku grešku napravila i naša služba. Zašto je tek posle 16 dana pretresla kuću Zorana Marjanovića. Krv pronađena u kolima - auto se oduzima! Auto se preveze na parking prostor odeljenja kriminalističke tehnike i rasklopi se do detalja ako treba. Rade se određena veštačenja na prisustvo krvi i drugih tragova koja se mogu pronaću u kolima. Zašto to nije urađeno odmah - ja ne znam!

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs