Foto: Ana Paunković

Emotivno

LANE JE NA STOLICI PORED KREVETA UVEK IMAO CRNO ODELO, CIPELE I CRNI ŠEŠIR: Potresni govor ćerke MILICE o OCU koji predosetio kraj

Pop kultura

Najprestižnije domaće glumačko priznanje, Dobričin prsten Udruženja dramskih umetnika Srbije, posthumno je za životno delo uručeno Milanu Lanetu Gutoviću, koje je umesto njega primila njegova porodica - deca Milica, Nevena, Spasoje i Janko.

foto: Ana Paunković

Na samom kraju, obratila se i Lanetova ćerka Milica, koja je emotivnim rečima podsetila na glumčevu veličinu i koliko je želeo da bude veličanstven u svom odlasku.

- Na stolici pored kreveta stoje njegove stvari, crno odelo, kožne cipele i crni šešir. "Nikada ga nisam obukao, samo je tu složeno, ispeglano, izglancano i spremno, da ako ikada u svoj ovoj noći odlučim da odem, odem kao gospodin" - ovim njegovim rečima završila je dodelu njegova ćerka.

foto: Ana Paunković

Milica Gutović, ćerka proslavljenog srpskog glumca Milana Laneta Gutovića veoma podseća na svog oca i poput njega je odabrala umetnost za životnu profesiju. Milica se bavi se baletom i glumom, a ona je najstarije dete od četvoro dece. Glumac je ćerku Milicu dobio u prvom braku. a ona je do sada glumila u "Mješovitom braku", "Hotelu sa sedam zvezdica", "Ivkovoj slavi"... Posle toga se posvetila klasičnom baletu koji danas predaje deci predškolskog i školskog uzrasta. Milica je sa suprugom Draganom Maksimovićem dobila dete.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs

Bonus video: