RASKINKAO IHOvako svaki policajac provali kad lažete!

OVAKO SVAKI POLICAJAC PROVALI KAD LAŽETE! Marković otkrio kako su njega blatili 30 GODINA! I ISTORIJA JE PUNA LAŽOVA!

Društvo

Laž se obično definiše kao tvrdnja suprotna istini. Ova definicija se pripisuje svetom Avgustinu., koji je rekao da su laž i obmana su negiranje istine.

Istorija je prepuna raznih ljudi, te je tako puna i lažova. O nekim takvim govorio je i policajac u penziji Blažo Marković.

foto: Kurir televizija

- Mi lažove imamo i kroz istoriju. Imamo Hitlera, Napoleona Bonapartu. Oni su ubeđivali ljude da su nadnacije. I kako su prošli, tako su prošli. I to sve imamo kroz istoriju - rekao je policajac u penziji Blažo Marković.

A onda se Marković osvrnuo na bližu prošlost i prisetio se laži o sebi.

- O meni su lagali 30 godina da sam ja lopov. Stalno su mi podmetali da sam lopov. Dovodili ljude iz unutrašnje kontrole - rekao je za Kurir televiziju Blažo Marković.

Lažova je najlakše provaliti, žarkonski rečeno, jer vas ubeđuje u nešto.

- Ljudi najviše lažu iz koristi. Ja sam bolji od ovog, on je bolji od ovog... Ne pokazuje rezultate, ali ume dobro da laže. To je ključno - otkriva Marković.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: