Foto: Nemanja Nikolić

Progovorila

BRENA OTKRILA TAJNU ŽIVOJINOVIĆA: Boba je alfa i omega u svim porodičnim poslovnim potezima! A evo šta kaže o novoj LUKS JAHTI!

Stars

Lepa Brena je tokom perioda pandemije odlučila da se posveti sebi, pa je veći deo ove i prošle godine provela uživajući na raznim atraktivnim lokacijama širom sveta. Skoro celo leto provela je na luksuznoj jahti, čime je ostvarila davnašnju želju da odmor provede krstareći morima.

foto: ATA images

- Valjda smo zaslužili da se posle 40 i više godina rada počastimo jahtom i krstarimo. Ispunili smo sebi želju da krstarimo - nikad nam se nije dotad desilo da imamo više od mesec dana za odmor. Boba i ja volimo naše poslove, a materijalne stvari su posledica rada i način da pametno uložite stečeni novac - rekla je Brena u intervjuu za Stori.

Ona se osvrnula i na prodaju "Grand produkcije", ali je istakla i da je njen suprug Boba glavna osoba u porodici za sve poslovne odluke.

foto: Nemanja Nikolić

- "Grand" je nastao 1998, u njega se ulagalo mnogo. Rastanak mi je emotivno teško pao, ali srećna sam što je to firma koja je fenomenalna, raste i napreduje. Boba je alfa i omega u svim porodičnim poslovnim potezima. Otvorio je nekoliko kompanija koje veoma uspešno posluju. Postoje poslovi u koje se ne razumem - automobilska industrija i građevinarstvo, u to se nikad ne mešam. Ali za sve svoje ideje imam apsolutnu Bobinu podršku - rekla je ona, i dodala da nisu tačne priče da nije u dobrim odnosima sa sinom Stefanom.

- Sa Stefanom je sve u savršenom redu, on se sada bavi drugim poslom. Ne pojavljuje se na većim okupljanjima ljudi da ne bi dobio koronu. To je jedina priča koja je relevantna. Viđamo se u kući i družimo se, sasvim normalno - otkrila je Brena za Stori.

foto: Sonja Spasić, Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Story/A.P.

Bonus video: