Foto: S.U.

Detalji zločina u Melencima

ŠOKANTNI DETALJI ZLOČINA NA BOŽIĆ: Zaklao komšinicu zbog 170 evra za paketiće, nož zakopao kod SEKTAŠICA! (FOTO)

Crna Hronika

Vladimir S. (23) osumnjičeni za ubistvo Olgice Tadejin (61) iz Melenaca, navodno je meštanku ubio zbog 170 evra, namenjenih za božićne paketiće za decu!

mesto zločinafoto: S.U.

Da podsetimo, Tadejin je nađena mrtva u jarku na Katolički Božić, a nekoliko dana kasnije uhapšen je osumnjičeni Vladimir S. Nesrećna žena, koja je sama stanovala, sahranjena je, a meštani su i dalje u strahu.

- Čuo sam da je ubijena zbog 170 evra. Kobnog dana Olgica je bila u prodavnici. Dok je ispred radnje pio pivo, Vladimir je primetio da ona ima novac. Te večeri se, pričaju ljudi, Olgica zaputila kod prijatelja da njihovim unucima odnese paketiće. Pri povratku, u delu ulice, koja nije osvetljena, ubica je vrebao - kaže komšija:

kuća ubijenefoto: S.U.

- Verovatno ju je prethodno pratio. Olgica mi je rekla da je letos u bašti pronašla opuške. Izgleda da je još tada praćena.

Kako kaže, Vladimira poznaje.

- Navodno, on je priznao zločin i policija je pronašla nož kojim je ubio Olgicu. Ima brata blizanca, cela porodica je problematična. Njegovi roditelji su svojevremeno istukli starije ljude jer nisu hteli da im prodaju rakiju - pričaju komšije, koje za Olgicu imaju samo reči hvale.

kuća sektasicafoto: S.U.

Meštani tvrde da je nož kojim je Olgica Tadejin ubijena nađen zakopan u napuštenoj kući sestara sektašica iz Melenaca, koje robijaju zbog pokušaja ubistva Vladimirovog strica. - One su u zatvoru završile zbog pokušaja ubistva Laze S. u maju 2018. godine - kažu oni.

Kurir.rs/ E. K.