Foto: Kurir

ANKETA

VI ODLUČUJETE KO ĆE BITI KAŽNJEN U RIJALITIJU Produkcija osmislila brutalan izazov za barovce: Glasajte i SPUSTITE IH NA ZEMLJU!

Bar

Sreda je dan kada je pred barovcima izazov u kojem učestvujete i vi.

Da podsetimo, učesnica Ivana Vranić Rudić dobila je prvi izazov prošle nedelje koji nije uspela da ispuni. Ona je, prema glasovima publike, ućutkana na 24 sata, a njeno takmičenje tokom izazova prekinuo je okršaj sa Majom Kovačević, nakon čega je izbačena iz rijalitija.

Ovoga puta produkcija Bara osmislila je ovonedeljni izazov za one takmičare koje vi izaberete.

FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija
FOTO: Kurir televizija

Vašim glasovima kreirate dalji tok života u Baru i stavljate ih pred zanimljiva iskušenja, a sada imate priliku da odlučite ko po vašem mišljenju misli da je iznad ostalih.

Dvoje koji imaju najviše glasova moraće ceo dan da provedu u kositimima patuljka.

Glasajte i spustite ga na zemlju.

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovićevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs