Foto: Profimedia

DUCI PRIČAO ZA MEDIJE

NOVAK U POSLEDNJI ČAS OTKAZAO ATP KUP! Lajović OTKRIO SVE DETALJE, a posebno je zanimljiv onaj za Australijan open

Srpski teniser Dušan Lajović otkrio je australijskim medijima planove najboljeg tenisera sveta...

Tenis

Novak Đoković povukao se sa ATP Kupa koji startuje 1. januara, te će selekciju Srbije na takmičenju u Sidneju činiti Filip Krajinović, Dušan Lajović, Matej Sabanov, Nikola Ćaćić i Nikola Milojević.

Lajović je pred početak reprezentativnog takmičenja pričao za australijske medije i tom prilikom odgovarao na pitanja vezana za Noleta, a najviše ih je zanimalo kako su reagovali po saznanju da su ostali bez prve zvezde tima.

"Saznali smo dan i po, tako nešto. Mislim da smo svi čekali do poslednjeg minuta odluku, nije isto kada imaš broja 1 ili kada ga nemaš, to je velika razlika. Očigledno, kad je Novak u timu, očekivanja su mnogo više i svi pogledi su uprti u njega, naravno, on pokušava da gura ceo tim", rekao je Lajović.

foto: AP/Hamish Blair

Duci je upitan i da li zna razlog Novakove odluke o povlačenju.

"Ja ne znam zvanični razlog, ali možda ATP zna", ispalio je Lajović, koji je potom komentarisao i Novakovo učešće na Australijan openu.

"Novak je samo rekao da ne dolazi na ATP kup i da pokušava da dođe na Australijan open. Rekao je: momci, ne dolazim na ATP kup, videćemo za Australijan open. Mislim, nije precizirao da li dolazi ili ne, ali čekamo odluku", odgovorio je Dušan Lajović.

foto: Profimedia

(Kurir sport)