objasnio

DOBIO SAM POUZDANU INFORMACIJU! Aco Pejović progovorio o dočeku Nove godine i stanju sa koronom NISAM SIGURAN DA ĆE DA BUDE DOBRO

Stars

Aco Pejović neko je ko godinama oduševljava publiku širom Srbije i regiona, a posebno važi za miljenika žena. Novu godinu, kao i većina njegovih kolega proveo je radno, a evo i šta je sebi poželeo za Novu godinu.

foto: Kurir Televizija

- Kao i svake dosadašnje Nove godine. Želim ljudima da bude dobro, da mon bend i ja budemo zadovoljni i raspoloženi. Nekih 10-ak dana sam bio bolestan, bio sam u izolaciji. Morali smo da otkazujemo svirke, pa smo se dosta uželeli - kaže Aco Pejović za Kurir televiziju.

Beograd je jedan od retkih gradova koji je pravio doček za Novu godinu, a Aco Pejović ima podeljeno mišljenje o tome.

foto: Kurir Televizija

- Da li je sve ovo pametno ili ne, ne znam šta da kažem. Beograd je jedini grad u Evropi koji je otvoren za sve. Dobio sam pouzdanu informaciju da samo na Zlatiboru sada boravi između 60.000 i 70.000 ljudi. Onda možete zamilsiti koliko onda ljudi ima u Beograd. Nisam baš siguran da to može da se odrazi na dobro posle 10, 15 dana - rekao je Pejović.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: