Podrška gologuzom princu

Gola podrška princu Hariju

Vojnici i obožavaoci britanskog plemića osnovali na Fejsbuku grupu „Podržite princa Harija golim pozdravom“ i okačili svoje slike na kojima salutiraju obnaženi

Planeta
> 14:00h

LONDON - Najomiljeniji među plemstvom. Britanci obožavaju princa Harija (27), bez obzira na to što njegova baba kraljica Elizabeta II i otac princ Čarls smatraju da je obrukao krunu nakon što su se u javnosti pojavile njegove golišave slike iz Las Vegasa. U znak podrške omiljenom britanskom plemiću napravljena je grupa na Fejsbuku „Podržite princa Harija golim pozdravom“, koja broji više od 12.000 članova, a koji su na društvenu mrežu okačili svoje slike na kojima salutiraju obnaženi. Grupa je pozvala i aktivne i bivše vojnike da se slikaju goli u znak podrške Hariju, koji je takođe pripadnik oružanih snaga Britanije. Oni su zamoljeni da svoje „dragulje“ sakriju, ali im je sve drugo dozvoljeno. Tako su se brojne žene slikale gole, samo prekrivenih grudi, kako salutiraju, kao i muškarci koji su sakrili svoje međunožje. Najinteresantnije su, svakako, fotografije aktivnih britanskih vojnika koji su odlučili da se skinu za Harija. Podsetimo, ceo svet su prošle nedelje obišle fotografije golog princa Harija koji se s prijateljima zabavljao u svom apartmanu u Las Vegasu u SAD. Na jednoj od njih, mladi plemić krije svoje „kraljevske dragulje“ rukama, a na drugoj grli nepoznatu golu devojku s leđa.

Postoji i pornić iz Vegasa? Bloger Norm Klark, koji piše o poznatima, na svojoj trač strani u Las Vegasu naveo je da su Harijeve golišave slike samo deo dokumentovanog provoda mladog princa u „gradu greha“. - Javio mi se anoniman izvor, koji kaže da ima nešto mnogo ozbiljnije i veće, snimljeno tokom Harijevog provoda, od slika koje su se nedavno pojavile - naveo je Klark. Mediji pretpostavljaju da je možda neko snimio Harija i neku od devojaka tokom seksa.