Foto: Damir Dervišagić

ISKRENA

NASTAVILI SMO OBIČAJ MOG POKOJNOG OCA ZA BOŽIĆ Ovako Sanja Marinković slavi najradosniji praznik, otkrila ko je zadužen za ČESNICU

Stars

Voditeljka Sanja Marinković otkrila je kako ove godine u njenom domu izgledaju božićni praznici.

Kako kaže za Pink.rs, godinama unazad Badnje veče i Božić provodi kod majke u Zemunu, a jedan običaj nastavili su i nakon smrti njenog oca.

foto: Printscreen/Pink

- Posle više od deset godina sam kod kuće u vreme božićnih praznika, kod mame u Zemunu. Proveli smo zajedno Badnje veče. Moj tata je voleo liturgije u Hramu Svetog Oca Nikolaja. Mi smo nastavili njegov običaj i u ponoć dočekali Božić na Gardošu. Veoma emotivan i dirljiv trenutak za sve nas - rekla je Sanja i dodala:

- Obožavam da jutro u Zemunu, rodnom mestu moje mame, provedem u šetnji Zemunskim kejom. Na moje veliko zadovoljstvo tako sam provela sunčano božićno jutro - kaže voditeljka i otkriva ko je zadužen za česnicu, ali i kod koga uglavnom završi parica.

- Česnicu mesi moja mama, testo i ja nismo u velikoj ljubavi, tako da to umeće prepuštam iskusnijima. Parica po pravilu završi kod Strahinje, Mateje ili Maksa... I danas je bilo tako. Najvažnije je da ove praznike i predstojeću godinu provedemo u miru i zdravlju, ostalo ćemo lako da ostvarimo.

foto: Printscreen/Magazin In

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video: