Foto: Printscreen/Instagram

UDAJE SE!

ZVEZDA GRANDA REKLA DA ISPRED HRAMA SVETOG SAVE: Pevačica nije ni slutila šta je čeka, zaprošena na VELIKI PRAZNIK! (FOTO)

Stars

Zvezda Granda Nevena Stojanović na Badnje veče otišla je sa svojim partnerom ispred hrama Svetog Save kako bi ispoštovala pravoslavne običaje i nije ni slutila šta joj se sprema.

Naime, u trenutku kada se na nebu pojavio vatromet dečko pevačice kleknuo je i pitao je da se uda za njega. Od šoka i sreće, pevačica se skrivala lice rukama, a zatim ga grlila i ljubila, nakon čega je stavio prsten na njenu ruku.

- Želim da vam svima ovaj sveti dan donese ovakvu radost kakvu je meni doneo noćas! Rekla sam DA svom predivnom čoveku, koji me je pošteno šokirao i evo još sabiram utiske i ne znam šta me snaslo, tako da ne zamerite što ne postižem još uvek da vam odgovorim na pregršt poruka i čestitki koje su stigle i stižu i dalje! Hvala od srca svima da ste živi i zdravi i veseli - napisala je Nevena u opisu objave posvećenoj ovom magičnom trenutku.

Pevačica je nedavno otkrila nešto o muškarcu koji je osvojio njeno srce.

- On mi pokazuje da prave vrednosti postoje, samo je potrebno da se sve zvezde slože. Tako da sve se dešava u pravo vreme - istakla je tom prilikom Nensi.

Kurir.rs/Grandonline

Bonus video: