Foto: Beta/Dragan Gojić

brljotina junajted grupe

NOVA S PONOVO ŠIRI FEJK NJUZ: Šolakov portal obmanuo sudiju Majića, pa umesto ispravke obrisali tekst!

Politika

Mediji Junajted grupe ponovo se služe fejk njuzom, a ovoga puta u tome ih je uhvatio sudija Apelacionog suda Miodrag Majić.

Majić, koji je inače čest sagovornik u emisijama i prilozima na televizijama i portalima u vlasništvu Dragana Šolaka, javno se na Tviteru pobunio zbog pogrešno prenete izjave o referendumu na portalu Nova.rs. Kako bi zabašurili neprofesionalizam i traljavo novinarstvo, redakcija Nove je obrisala link ka tekstu na koji je Majić imao ozbiljnu primedbu.

foto: Printscreen

- Naslov je proizvoljno dat. Nigde građane nisam instruisao na ovaj način. Žao mi je što je Nova.rs ovako postupila iako sam u više navrata isticao da kao sudija ne mogu da se izjašnjavam kako treba glasati. Samo sam kritički govorio o rešenjima. Nadam se da će biti ispravljeno - napisao je Majić.

foto: Printscreen

Međutim, Šolakov portal je po ko zna koji put pokazao da nije u stanju da prizna grešku i postupi profesionalno, već je jednostavno obrisao svoju brljotinu, računajući, valjda, da će tako ubediti Majića i svoje čitaoce da se nije ni desila.

Kurir.rs