Foto: Promo

UPORNI ČUKLJEVI: Pogledajte kako da ih se rešite BEZ operacije i BEZ bola (VIDEO)

Žena

Svi koji imaju čukljeve vrlo dobro znaju da to nije samo estetski problem. Oni izazivaju bol, obuću koja će biti udobna sa njima je teže pronaći, ona koja i odgovara brže propada jer je čukljevi šire, a ako se ne preduzme nešto na vreme toliko uzimaju maha i otežavaju kretanje da ne preostane ništa osim operacije. Pogledajte OVDE i OVDE savete kako da pomognete svojim stopalima.

Mnogo je onih koji nisu verovali da im ovako nešto može rešiti problem i pomoći im da izbegnu odlazak „pod nož“. Priznaju da im je delovalo totalno suludo, suviše obično, ali da su pristali da probaju silno želeći da izbegnu hirurga. A šta je u pitanju? Noćni korektori za čukljeve!

Oni su vrlo lagani i vrlo praktični: ne stežu, ne žuljaju, ne smetaju tokom dana, već se nose tokom spavanja, tokom mirovanja. Nije u pitanju nikakva “magija”, već “rade” vrlo logično: kaišići na korektorima se zategnu tako da se palac vuče ka spolja, te se na taj način koska primorava da se vrati u prirodan položaj i čukalj se smanjuje. A kako se smanjuje čukalj, tako i bolovi koje nosi sa sobom.

Ovim takozvanim longetama je moguće je stopalu vratiti prirodan izgled i rešiti se bola. I pritom je cena po kojoj se OVDE može kupiti i više nego odlična, a možete pozvati i na broj 011/6 888 999.

Postoji još jedna sjajna stvarčica za čukljeve koja služi za to da vam obuća bude udobnija iako ih imate, da vas ne žulja i ne stvara vam bolove - silikonski separatori. U kompletu se dobijaju 2 separatora, 1 za levo i 1 za desno stopalo. Mogu da se stave u bilo koju zatvorenu obuću: cipele, čizme, patike i dr. Njih možete da poručite OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999.

foto: Promo

Noćne korektore možete još danas poručiti po ovoj sjajnoj ceni putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop, a silikonske separatore OVDE ili pozivom na isti broj (011/6 888 999).

Promo tekst