Foto: Starsport

SUPERLIGA SRBIJE

POJAČANJA NA KROVU: Tri nova igrača u redovima Voždovca

Fudbalski klub Voždovac saopštio je danas da je kompletirao golmanski roster, pošto je ugovor sa tim klubom potpisao Darko Vukašinović.

Fudbal

Novi čuvar mreže Voždovca došao je iz redova Inđije, a prethodno je branio boje i vranjskog Dinama, VSК iz Borče, Loznice i Zlatibora. On je potpisao ugovor na dve i po godine.

"Za mene je dolazak u Voždovac veliki iskorak u karijeri. Svidja mi se i odgovara mi sistem igre trenera Linte i smatram da za mene trenutno nema boljeg kluba u Srbiji", rekao je Vukašinović, prenosi klub.

"Principi savremenog fudbala i igra nogom koji se ovde forsiraju su mi veoma važni, a cilj koji sam sebi postavio je jasan - želim da se izborim da branim", dodao je on.

Dres Voždovca u naredne tri i po godine nosiće Andrej Blagojević i Mateja Đorđević, koji su ponikli u omladinskoj školi Partizana.

I oni dolazak na "Krov" vide kao veliki iskorak u svojoj profesionalnoj karijeri.

"Upoznao sam deo tima i drago mi je da u klubu vlada pozitivna atmosfera. Odgovara mi stil igre koji neguje Voždovac, mislim da ću brzo da se prilagodim. Na meni je da vredno radim i što više napredujem i smatram da je Voždovac najbolja sredina za to", rekao je 20-godišnji Blagojević.

Godinu dana mlađi Đorđević je naveo da su mu prvi utisci o novom klubu "fenomenalni".

"Jedva čekam da dobijem šansu, smatram da sam fudbalski i fizički spreman. Voždovac je odličan klub za razvoj mladih fudbalera, mislim da ću se brzo uklopiti. Nadam se da ćemo napraviti što bolje rezultate u predstojećem delu sezone", rekao je on.

Beta