Foto: Profimedia

nekad i sad

UHVAĆENA PRVI PUT POSLE 12 GODINA: Bila holivudska S*KS bomba i LEPOTICA, a sada uopšte ne liči na sebe, svi ŠOKIRANI! (FOTO)

Pop kultura

Bridžet Fonda (58) je bila tražena glumica koja je ostvarila niz značajnih uloga, ali je 2002. godine rešila da ode u penziju.

foto: Profimedia

Nećaka bivšeg seks simbola i fitnes ikone viđena je prvi put u javnosti od 2009. i neprepoznatljiva je.

foto: Profimedia

Bridžet je snimljena u Los Anđelesu. Izašla je iz automobila sa psom i 17-godišnjim sinom Oliverom. Fonda je nakon povlačenja iz glume dobila na težini i posedela, a fotografisana je u sportskom izdanju i nosila je dioptrijske naočare.

foto: Profimedia

Inače, Bridžet se pojavila u filmovima "Oglas donosi smrt", "Džeki Braun", "Put bez povratka" i "Napojnica od 2 miliona dolara".

foto: Profimedia

Poslednji put je fotografisana u javnosti 2009. na premijeri filma Kventina Tarantina, "Inglourious Basterds". U penziji se posvetila porodici, odnosno vaspitanju sina Olivera kog je dobila sa suprugom, muzičarem Denijem Elfmanom (68) s kojim je u braku od 2003. godine (nama poznat kao kompozitor iz Simpsonovih).

foto: Profimedia

Život daleko od očiju znatiželjnika vodi na ranču u Santa Barbari, mondenskom Ensinu. Zanimljivo je da Bridžetinu slavnu porodicu nazivaju "Dinastija Fonda". Naime, odrasla je među umetnicima i glumcima. Deda joj je Henri Fonda, baka Fransis Ford Sejmur, otac Piter Fonda, tetka Džejn Fonda, a majka Suzan Džejn Bruer.

Glumica je dva puta nominovana za Zlatni globus, 1990. u kategoriji najbolje sporedne glumice u filmu "Skandal" i 2002. u kategoriji najbolje glavne glumice u mini seriji i TV filmu za ulogu u TV-filmu "Nakon Amy".

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video: