Foto: EPA/MARIO CRUZ

OSTAJE U KLUBU

KANSELO PRODUŽIO UGOVOR SA SITIJEM DO 2027. GODINE: Nema boljeg kluba za fudbal, zadovoljstvo je raditi ovde (FOTO)

Fudbaler Mančester sitija Žoao Kanselo produžio je danas ugovor na još dve godine, do 2027.Kako je saopštio šampion Premijer lige, 27-godišnji defanzivac će ostati do juna 2027. i tada će biti osam godina u klubu.

Fudbal

"Mančester siti je fantastičan klub i neverovatno sam srećan što sam potpisao novi ugovor. Sitijevi igrači imaju sve što im je potrebno da dostignu pun potencijal, uz sjajne objekte, prvoklasne saigrače i neverovatnog trenera koji nas gura iz dana u dan. Nema boljeg kluba za fudbal, zadovoljstvo je raditi ovde", rekao je Kanselo za klupski sajt.

Kanselo je 2019. godine iz Juventusa prešao u Siti za koji je odigrao 106 utakmica i postigao osam golova. Osvojio je titulu u Premijer ligi i Liga kup.

"Imam još mnogo toga da postignem pre nego završim karijeru, a Mančester siti mi nudi najbolju šansu da ispunim ambicije. Novi ugovor znači da sada mogu da se koncentrišem na to da unapredim igru i osvojim više trofeja sa ekipom", naveo je portugalski fudbaler.

On je tokom karijere igrao još za Benfiku, Valensiju i Inter. Za reprezentaciju Portugala odigrao je 31 utakmicu i postigao je pet golova i osvojio Ligu nacija.

(Kurir sport/Beta)