Foto: Kurir televizija

tuga

PEVAČICA MOLI ZA POMOĆ, JAVNO POSLALA APEL: Pre 13 godina doživela porodičnu tragediju, sada prolazi kroz AGONIJU (FOTO)

Stars

Pevačica Dušica Grabović na svom Instagram storiju uputila je apel za pomoć njenom ocu, koji je već dva meseca u bolnici.

Naime, pevačicin otac je u komi, a sada mu se zdravstveno stanje znatno pogoršalo i potrebna mu je krv.

- Dragi prijatelji, tata mi je mnogo loše i potrebna mi je vaša pomoć. Hitno mu je potrebna krv, 0+ grupa. Ukoliko želite da mi pomognete javite se u Zavod za transfuziju (ulica Svetog Save, kod Hrama) i ostavite ove podatke: Petar Grabović, smešten na Prvoj hirurškoj klinici, Koste Todorovića broj 6, intenzivna nega. Hvala vam unapred od srca - napisala je Dušica.

foto: Printscreen

Podsetimo, Dušica je pre 13 godina izgubila majku koja joj je preminula na rukama.

- 1.mart...Najtužniji dan u mom životu...Dan kada si mi preminula na rukama. Prošlo je 13 godina otkako si nas prerano napustila i ostavila nas u suzama...Sve bih dala za još jedan dan da ti kažem koliko sam sama...Ne postoji vreme koje nosi zaborav. Svakog dana si u mojim mislima, u mojim sećanjima i večno u mom srcu. Postojiš u svakoj suzi, u svakom trenu mog života...Ljubav je prevelika, bol preteska, a tuga za tobom večna...Nedostaješ mi anđele moj. Volim te mama - napisala je pevačica na dan godišnjice njene smrti.

foto: Instagram screenshot

kurir.rs/I.B.

Bonus video: