Foto: Kurir

HIT FOTKE SA AVALE

JELENI GOLUBOVIĆ SEVNULO MEĐUNOŽJE! G*zu pokazala na izvolte, pa navalila na zidarski SENDVIČ u kući od 300.000 €! (PAPARACO)

Stars
> 13:32h

Jelena Golubović oduvek je privlačila pažnju medija, kako svojim izjavama i sukobima, tako i vrlo smelim stajlinzima.

Paparaco Kurira fotografisao je rijaliti zvezdu prilikom obilaska njenog imanja na Avali, u koje je uložila 300.000 evra, kada se iz ultrakratke letnje haljinice, koju je obukla usred februara, presvukla u sportsko izdanje i krenula da proveri situaciju na placu.

foto: Kurir

Njena haljinica je više otkrivala nego skrivala, a uz nju je nosila bundicu i šubaru kako bi se bar malo ugrejala. Obula je čizme na visoku štiklu, ali se, čim je ušla u kuću koju je tamo napravila, odlučila da se presvuče i letnje izdanje zameni udobnim i toplijim autfitom - trenerkom i sportskim čizmama. Najteže joj je bilo da otkopča obuću, pa je nekoliko minuta pokušavala da reši taj problem. Dok je svu svoju snagu upotrebila u borbi s rajsfešlusom, njoj je u jednom momentu sevnula i guza, što smo uspeli da zabeležimo.

foto: Aleksandar Panić

U jednom momentu Golubovićeva je i ogladnela, pa je rešila da glad utoli popularnim zidarskim sendvičom - veknom belog hleba, parizerom i gaziranim sokom, koji je kupila u obližnjoj prodavnici. Kada se dobro najela i malo odmorila, nastavila je sa uređivanjem svoje oaze na Avali, koja je jedna od najskupljih u ovom delu beogradske planine, što mnogima koji je ne vole smeta, pa joj često upućuju pogrdne komentare.

foto: Kurir

Podsetimo, Jelena Golubović dobro je unovčila svoje višestruke pobede u srpskim rijaliti programima. Ona je većinu novca koji je zaradila uložila u gradnju kuće na Avali, gde provodi dosta svog vremena.

Dvostruka pobednica rijalitija "Farma" najpre je pazarila plac nadomak Beograda i izgradila nekretninu po svom ukusu.

foto: Kurir

Kao što je Kurir svojevremeno pisao, Jelena se dugo razmišljala da li da kupi plac na Adi ili na Avali, ali se ipak opredelila za brdski predeo jer, kako nam je tada rekla, na Avali je imala bolju ponudu što se cene tiče, ali i same veličine placa.

- Najpre sam kupila plac, pa smo počeli gradnju, koja se jako odužila. Imali smo svakakvih problema, a najviše s vodom i strujom. Konačno je nedavno sve rešeno, i sad mogu da uživam na Avali. Imam najlepšu kuću u ovom delu Beograda, svi mi kažu da ih podseća na luksuzne planinske kuće na Alpima. Tamo odlazim uglavnom vikendom, jako mi prija priroda zbog problema s glasnim žicama. Ostaje mi da se sad posvetim detaljnije unutrašnjem uređenju. Tokom leta mogu da se sunčam gola, niko me ne vidi sa puta. Imam i divne komšije, uvek su tu da mi pomognu - rekla je Jelena za Kurir.

foto: Aleksandar Panić

Kurir.rs/Aleksandar Panić

Bonus video: