ludilo

NAKON OVIH VRELIH SCENA SVE JE OTIŠLO DOĐAVOLA! Ona je Davora dovela do ludila, polupao pola kafane zbog ove ATRAKTIVNE PLAVUŠE

Bar
> 23:20h

Sve je bilo u redu - pre žurke u Baru.

Barovci su u poslednjoj epizodi pokazali kako sarađuju na zadatku, dali sve od sebe da se lepo provedu i ispune zadatke Vasića, ali su ljubomora i komplikovani emotivni odnosi uzeli danak.

foto: Kurir televizija

Pre žurke gledaoci su bili u prilici da gledaju kako se učesnice rijalitija pripremaju za žurku i pritom "ulove" lepotice u donjem vešu.

Kristina je zaigrala, a sa njom Kristina i Dejana.

foto: Kurir televizija

Tokom žurke na kojoj su Barovce i goste zabavljali trubači, jedan gost je bacio oko na Kristinu i to jasno stavio do znanja Davoru.

"Ona je moja devojka, ti nemaš šta da radiš s njom", na šta se Davor smejao.

foto: Kurir televizija

Kristina je u međuvremenu plakala i govorila Kseniji "svi obeležavaju teritoriju, a ne razmišljaju o meni kad je*u u WC-u", rekla je ona plačući zbog Davora.

foto: Kurir televizija

Davor je u jednom trenutku prišao da je uteši, ali ga je ona odgurnula, zbog čega je Davor rukom slomio staklo.

foto: Kurir televizija

Ubrzo nakon njega, pobesneo je i Ivan zbog Ksenijinog odnosa prema njemu, pa je pobacao sve sa šanka dok je ona prala ruke.

foto: Kurir televizija

Damir je ponovo najbolje sumirao situaciju celokupne večeri: "Ovo ni Kusturica ne bi smislio"

foto: Promo

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video: