Foto: Printskrin YouTube

beuka i sramota

VELIKI SKANDAL U GRČKOJ: Navijači pretukli trenera i fudbalere gostujućeg tima, ima i povređenih! VIDEO

Na meču plej-aut grupe A1 lige regiona Halkidiki između Kasandre i Galatiste, grupa domaćih navijača izazvala veliki incident, o kome se bruji cela Grčka

Fudbal

Nasilju nije mesto na sportskim priredbama, ali smo nažalost ovog vikenda u Grčkoj svedočili nimalo lepim scenama. Naime, na meču plej-aut grupe A1 lige regiona Halkidiki između Kasandre i Galatiste, grupa domaćih navijača pretukla je trenera svog tima i uz to povredila nekoliko fudbalera, prema pisanju tamošnje Gazete.

Ovaj list prenosi i video snimak čitavog incidenta, gde se može videti kako pojedinci leže na zemlji i štite se posle velikog skandala. Gosti su poveli na ovoj utakmici golom Nikosa Ladopulosa u 48. minutu, što je iznerviralo domaće pristalice, ali je pravi "horor" nastao u 75. minutu.

Tada je Kasandra tražila penal, ali je sudija Bisukis to odbio i pritom dodelio žuti karton napadaču domaće ekipe, posle čega je i definitivno usledio prekid. Fudbaleri i agenti sa tribina su protestovali, a u svom haosu su i navijači utrčali na teren i prvo udarili trenera Galatiste, Janisa Kartu, koji je krvave glave prevezen u bolnicu.

Kurir sport