Džekson se bogati i na onom svetu

Majkl Džekson iz groba zaradio čak 200.000.000 evra!

Pokojni kralj popa u testamentu deci ostavio 160 miliona evra, a za tri godine, otkako je preminuo, njegovo bogatstvo se udvostručilo

Stil
> 00:00h

Jednom kralj, uvek kralj. Iako je preminuo 29. juna 2009, Majkl Džekson i dalje zarađuje i to od prodaje albuma i autorskih prava. Njegovo bogatstvo je za tri godine uvećano za 200 miliona evra. Kralj popa je svojoj deci Princu (15), Paris (14) i Blenket (10) u testamentu ostavio 160 miliona evra. Ali nakon Džeksonove smrti njegova sestra Dženet i dva brata, Rendi i Džermejn, učinili su sve ne bi li se domogli pevačevog nasledstva. Oni su smatrali da Majklova deca ne zaslužuju toliko bogatstvo, jer, kako kažu, to nisu njegova biološka deca. U prilog im ide izjava Majklove bivše supruge Debi Rou, koja mu je rodila Paris i Princa. - Bila sam samo sredstvo za rađanje. To nije bila njegova sperma - rekla je Debi. Džekson je krajem osamdesetih „bio težak“ oko 400 miliona evra, ali je te pare rasipao. Zbog optužbi za pedofiliju pala mu je i prodaja albuma, a pre četiri godine bio je u dugovima do guše. Nakon što je umro od predoziranja anestetikom „propofolom“, njegovo bogatstvo su procenjivali na 200 miliona evra. (M. B.)

Nije imao deci ni za rođendan Prema pisanju Forbsa, Džekson je na prvom mestu pokojnih zvezda s najvećom zaradom. On bi u trenutku smrti bio mnogo bogatiji da nije trošio više nego što je zarađivao. Pred kraj života nije imao ni za osnovne potrebe, pa je morao da moli dadilju da umesto njega kupi rođendanske poklone za njegovu decu.