Foto: Kurir televizija

realna priča

MAJKU SU POZVALI DA HITNO DOĐE U ŠKOLU: Vesić otkrio nestašluk iz prvog razreda TRČALA JE JER JE MISLILA DA MI SE NEŠTO DOGODILO!

Zamenik gradonačelnika Goran Vesić prisetio se nestašluka iz detinjstva zbog kojeg su njegovu majku hitno pozvali u školu

Politika
> 09:51h

Goran Vesić, zamenik gradonačelnika Beograda, u emotivnoj ispovesti ispričao je da je on u Kruševcu proveo samo 40 dana po rođenju, ali da su se njegovi roditelji, zbog očeve prekomande, koji je bio vojno lice, preselili u Sloveniju. Takođe, ispričao je da je detinjstvo proveo u Kraljevu.

foto: Kurir televizija

Takođe, zamenik gradonačelnika Beograda ispričao je i kakav je bio kao đak, ali se prisetio i nestašluka koje je pravio kao dečak.

- Vrlo sam nestašan bio kao mali. Pravio sam roditeljima glavobolje, možda su to slatke glavobolje bile. Išao sam u vrtić, pa u predškolsko dve godine, predškolsko koje je bilo u okviru škole gde se deca navikavaju na školu. Ja sam bio toliko nemiran. Imao dam dva drugara, a učiteljica je insistirala da nas trojica budemo u razločitim razredima. Ako dvojica budu zajedno u odeljenju, ta učiteljica je mrtva, odnosno ne može da uradi ništa, pošto sa njima ne možete da izađete u kraj - ispričao je Vesić u Realnoj priči.

foto: Kurir televizija

Tada je ispričao da ga je kao mali podizao suknje devojčicama u školi, kao i da je zbog nestašluka išao kod psihologa, ali i da su majku hitno zvali da dođe u školu.

- Kad sam bio u prvom razredu, majku su zvali na veliki odmor, majku zu zvali hitno, dotrčala je, mislila je da mi se nešto desilo. A oni su me uhvatili, zato što sam podizao suknje devojčicama. To je bio veliki skandal. Slali su me kod psihologa. Nije ovo bio najveći skandal, bilo ih je još - priznao je Goran Vesić u Realnoj priči.

foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video: