Foto: Profimedia

Portugalac ostao bez teksta

ŽOZE MURINJO BIO ŠOKIRAN PRIZOROM: Nikada nisam video da za istim stolom sede Srbin, Hrvat i Bosanac i smeju se! Ovo je ta FOTKA!

Fudbal

Nekadašnji golman Vojvodine Matej Delač ispričao je zanimljivu priču iz perioda dok je bio član Čelsija.

Hrvatski golman je podsetio na dane kada su u klubu bili srpski internacionalci Branislav Ivanović i Nemanja Matić, kao i bosanski golman Asmir Begović.

Za stranicu "Nogometne ikone" Delač je rekao.

– U Čelsijevoj kantini uz obrok sedili smo za istim stolom ja, Branislav Ivanović, Asmir Begović i Nemanja Matić. Odmah pored trpezarije u kantini nalaze se kancelarije raznih zaposlenih u klubu, sekretara, sekretarica i tako dalje. U jednom trenutku našem stolu prišao je Žoze Murinjo s fotoaparatom u rukama te nas uz kratki osmeh bez reči samo uslikao, napisao je Delač.

Delač je nastavio:

– Bili smo potpuno iznenađeni komentarišući između sebe šta naš menadžer izvodi i zašto. Nakon desetak minuta Murinjo se vratio do našeg stola s četiri fotografije koje je odštampao u jednoj od kancelarija te svakom od nas podelio po jedan primerak uz kratko objašnjenje: "Nikada u životu nisam video da za istim stolom sede Srbi, Hrvat i Bosanac i smeju se. Odnesite ove fotografije u svoje zemlje i delite ih dalje kao primer".

Kurir sport