Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Paparazzolov

podela imovine

ANASTASIJA I ĐORĐE SU ŽIVELI U DUPLEKSU OD 750.000 €! Više nisu zajedno, a evo kome ostaje luksuzan stan od 200 KV na Dorćolu

Stars

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, raskinula je petogodišnju vezu sa Đorđem Kuljićem jer su sve manje vremena provodili zajedno u Srbiji zbog odvojenih putovanja i poslovnih obaveza.

Raskid je stvar zajedničkog dogovora Anastasije i njenog dečka, a pošto nema reči o postojanju trećih osoba - Anastasija i Đorđe su se krajnje prijateljski razišli. Ovim povodom, Anastasija neće davati druge izjave za javnost.

Kako Kurir saznaje od izvora, u dupleksu na Dorćoli, gde je par živeo, od sad će živeti Đorđe, dok se Anastasija preselila kod mame Cece Ražnatović.

foto: Zorana Jevtić, printscreen/paparazzo lov

Podsetimo, oni su stan na Dorćolu platili paprenih 750.000 evra. Njihovo ljubavno gnezdo prostiralo se na čak 200 kvadrata, a stan su papreno platili 750.000 evra, uzme li se u obzir da je reč o novogradnji, na skupoj lokaciji kod Kalemegdana.

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju - rekao je izvor nedavno za medije.

Njima su komšije bile velika srpska imena, a između ostalih i glumac Miloš Biković.

foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs

Bonus video: