Foto: Printscreen/192_rs

nesreća

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO U VLASOTINCU: Robertino se zakucao u drvo, pa umro u bolnici! Reanimirali ga skoro pun sat!

Crna Hronika
> 13:24h

Mladić Robertino Ilievski (24), rodom iz Makedonije, koji se sinoć zakucao u drvo pored ulice u Vlasotincu, preminuo je nakon nekoliko sati u Kliničkom centru u Nišu, saznaje Kurir.

Kako saznajemo, mladić je bio pod dejstvom alkohola. Inače, saobraćajka se dogodila juče oko 20 sati u Ulici Mije Milenkovića u Vlasotincu.

stravična scena na mestu nesrećefoto: Drustvene Mreže

- Dovezen je intubiran sa jedva merljivim vitalnim parametrima i sa veoma teškim povredama, prosto mu nije bilo spasa - rekao je naš sagovornik i dodao:

- Mladić je zadobio teške povrede glave i grudnog koša, ali je imao i druge povrede. Reanimiran je čak 45 minuta, ali nažalost i pored svih napora lekara on je preminuo oko 23. 45 sati.

Očevici ove stvarične nesreće kažu da je udarac bio jeziv.

smrskan auto mladićafoto: Društvene mreže

- Čuli smo jak prasak i kada smo izašli iz kuće, videli smo automobil smrskan do pola s prednje strane. Odmah smo zvali Hitnu pomoć i policiju. Prizor je bio jeziv, krvi je bilo svuda po autu i putu - kažu oni i kažu da je auto bio smskan.

Inače, Robertino živi u Vlasotincu i njegovi prijatelji nakon saznanja da njega više nema su neutešni o opraštaju se od njega na društvenim mrežama.

nastradali mladićfoto: Društvene mreže

(Kurir.rs - B. T. - M. S.)

Bonus video: