Foto: Profimedia

tri sata agonije

OGLASIO SE DIREKTOR ŠKOLE SA VRAČARA ODAKLE JE NESTAO DEČAK: Nikome nije jasno zašto je sam izašao! Pronađen na drugom kraju grada

Društvo

Dečak (11) koji je nestao danas posle četvrog časa, oko 12.30 sati, pronađen je tri sata kasnije, oko četiri kilometara od škole iz koje je sam izašao.

Podsetimo, OŠ "Siniša Nikolajević" nalazi se na Vračaru, u Timočoj ulici, a dečak koji pohađa četvrti razred, pronađen je na uglu Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona, što je oko četiri kilometara udaljeno od škole.

- Kad je zvonilo za kraj četvrog časa, što je bilo u 12.26, učenik je izašao sa osatalom decom. Po njega uvek dolaze roditelji, jer nije sa Vračara, ovo je bio prvi put da je krenuo sam - ispričao je za Beograd na Blic direktor OŠ "Siniša Nikolajević" Vlatko Kljajić.

Prema njegovim rečima, produženi boravak inače traje do 18 časova, dečak svaki put sačeka roditelje i da u ovom trenutku nikome nije jasno zašto je krenuo sam.

- Kada su roditelji došli po njega, tada je ustanovljeno da ga nema u školi, odmah smo pregledali kamere gde smo videli kada izašao i sve prijavili policiji - dodao je direktor Kljajić.

Dečak je pronađen nepovređen oko oko 15.30 časova na uglu Bulevara despota Stefana i Džordža Vašingtona.

Direktor još dodaje da se čuo ocem deteta koji mu je preneo da je dečak dobro i da nije uznemiren.

(Kurir.rs/Blic)