Foto: Printscreen

mama četvoro dece

MIRKA VASILJEVIĆ PRIZNALA DA JE KRILA TRUDNOĆU! Molila sam kolegu da NIKOME NE GOVORI, saznalo se tek kad mi se STOMAK već video!

Stars

Glumicu Mirku Vasiljević publika trenutno gleda u drugoj sezoni serije "Junaci našeg doba", koju je snimala dok je bila trudna, a sada je otkrila kako njeni prijatelji reaguju na lik koji tumači u ovom projektu.

Mirka u pomenutoj seriji igra bankarku Zoricu koja pokušava da nasamari bivšeg dečka Vrućka, kog tumači Milan Vasić.

foto: Printscreen/Premijera

- S porodicom sam na Kipru, a prijatelji me svakog dana zovu iz Srbije i prenose utiske o seriji. Kažu mi da im "Junaci našeg doba" drže pažnju i da su duhoviti, ali i da ih nerviram zbog toga kakva sam u nekim momentima prema Vrućku. To znači da je uloga dobro odigrana - rekla je glumica za "Informer".

Ona kaže da će snimanje serije Siniše Pavića pamtiti zauvek zato što je bila u drugom stanju sa ćerkom Anikom.

- Na početku moje trudnoće, samo je producent Zoran Janković znao da sam u drugom stanju. Ispao je ljudina jer je sarađivao sa mnom iako sam bila trudna. Zamolila sam ga da nikome ne govori, i tek kada se stomak baš primećivao, svi su znali da čekam dete - rekla je Mirka i dodala:

- Spojila sam trudnoću i posao koji volim, i to mi je predivno. Kada posle nekoliko godina budem gledala seriju, zajedno sa decom, pa i ćerkom koja je tada bila u stomaku, mogu da kažem: "E, tada sam bila u drugom stanju."

foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/I.B/Informer

Bonus video: